Kunstuitleen bedrijven
Posted in Informatiepagina's

Kunstuitleen bedrijven
Kunstuitleen en Lease

Huur de Kunst (Kunstuitleen en lease voor bedrijven)
Bedrijfskunstuitleen koop en/of huur uw kunst. Wij helpen u met advies en met het opzetten en uitbreiden van uw kunstcollectie, ook het ophangen en onderhoud kunnen wij verzorgen.

Kunst is al decennia lang een uitstekende investering gebleken. Maar het is bovenal een teken van goede smaak en een subtiel en effectief communicatiemiddel.
Kunst is het visitekaartje waarmee u of uw bedrijf zich kan onderscheiden. Het werkt sfeerverhogend met een positief effect op de directe omgeving doordat kwaliteiten als creativiteit, geestelijke vrijheid, dynamiek en zelfvertrouwen er door worden gestimuleerd en het bijdraagt aan een plezierig werkklimaat.
art3000 is specialist in moderne kunst en beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van kunstuitleen en kunstbemiddeling.
Kunstuitleen is een service waarmee art3000 exclusieve kunst voor alle particulieren en bedrijven bereikbaar maakt. Voor ieder budget levert art3000 maatwerk bij u thuis of uw bedrijf. Onze adviseurs geven u gratis kleuradvies en helpen u bij het samenstellen en inrichten van een artistiek verantwoorde kunstcollectie en een juiste inpassing in uw woon- en/of werkplek.
Wij beschikken over een eigen lijstenmakerij en professionele ophangsystemen en zorgen er hoogstpersoonlijk voor dat in overleg ieder kunstwerk naar wens wordt geinstalleerd.
U kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod van ruim 10.000 kunstwerken. Onze kunstuitleen is 6 dagen per week geopend en wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. Wij informeren u graag over onze flexibele voorwaarden, gunstige maandelijkse tarieven en fiscale mogelijkheden.

Alle voordelen op een rijtje:
-Flexibel maatwerk voor particulieren en bedrijven voor ieder budget
-Ruim aanbod van meer dan 10.000 kunstwerken
-Gevarieerd aanbod van werken van vrijwel alle bekende moderne kunstenaars tegen betaalbare prijzen
-Kunsttalent uit binnen- en buitenland
-Gratis kleuradvies
-Advies bij samenstellen kunstcollectie en inrichting woon- en/of werkplek
-Eigen ambachtelijke lijstenmakerij
-Professioneel ophangsysteem
-Kunstwerken thuis bezorgd en in overleg ter plaatse voor u geïnstalleerd
-6 dagen per week geopend en 7 dagen per week bereikbaar
-Huurperiode al vanaf 3 maanden
-Mogelijkheid van gespreid betalen
-Krediet op maat

Hoe werkt onze landelijke kunstuitleen of lease? Kunstuitleen: Alle getoonde werken op onze internetsite zijn beschikbaar. U betaalt per kunstwerk 2% huur op maandelijkse basis. Een schilderij met een waarde van bijv. €500,= zou in praktijk neerkomen op een huurbedrag van €10,= exclusief BTW per maand. U heeft hierbij de optie om de collectie eenmaal per jaar geheel naar wens en beschikbaarheid om te ruilen.

Huurkoop: Ook kunt u een kunstwerk bij ons aanschaffen door middel van huurkoop. U betaalt hierover een lage rente. De looptijd van het leasen is vanaf 6 maanden tot 3 jaar. In de genoemde periode dient u het kunstwerk volledig aan ons te voldoen. Wilt u een afspraak maken? Graag komt een van onze vertegenwoordigers bij u op bezoek om u op maat te adviseren.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.