Montageservice voor schilderijophangsystemen

Onze montageservice voor schilderij ophangsystemen

Wij monteren o. a. Schilderij-ophangsystemenSpiegels

Wilt u een ophangsysteem aanschaffen maar heeft u geen tijd, zin of bent u niet in staat om dit op te hangen? Wij hangen het voor u op!

Schilderijen, kunst, posters of foto’s ophangen? Onze monteurs nemen het graag uit uw handen. Of het nu gaat om een woning, bedrijf of nieuwbouwproject: Wij kunnen vanaf het begin van uw project meekijken, advies geven, inmeten en de montage overnemen. Het kan allemaal, vanaf 2 meter tot vele honderden meters of zelfs duizenden meters. Besteed montagewerk uit aan onze monteurs, wij maken er iets moois van, snel en perfect! Voor ieder object is er wel een ophangsysteem of kunstophangsysteem te vinden die het ophangen makkelijker en mooier kan maken. We zijn er voor al uw montage werk. Wij kunnen ook zorgen voor systeemherstel van kapotte systemen, of uitbreidingen en wijzigingen van uw schilderij ophangsystemen.

Wij kunnen bij u langs komen om advies te geven en alles in te meten.

Het is voor ons ook geen probleem als er aanpassingen aan een gebouw of woning gedaan moeten worden om optimaal gebruik te kunnen maken van een door ons aangeboden systemen. Met een goed overleg komen we er samen uit! Zo hangt uw ophangsysteem snel, mooi en prachtig gemonteerd aan plafond of muur.

Montage voorwaarden

Als onze monteurs gaan installeren zijn deze voorwaarden van toepassing:

– Er moet voldoende belichting en stroom aanwezig zijn.
– De montage zelf houdt in dat onze monteurs alleen ophangen wat in de offerte staat, tenzij dit anders is vermeld of besproken. Alle accessoires worden los aangeleverd en worden dus niet samen verpakt.
– Onze monteurs moeten kunnen werken onder menselijke omstandigheden, in een bedekte, schone omgeving, en in een winddichte ruimte.
– Mochten er leidingen in de wand zitten waar de montage moet plaatsvinden, dient dit door de opdrachtgever van tevoren gemeld te worden. Wanden dienen afgewerkt en vrij toegankelijk te zijn. Zonder vermelding van leidingenplan of ongemerkte leidingen kunnen wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg hier van aanvaarden. Schade kan dan ook niet op ons, onze monteurs en/of toeleveranciers worden verhaald.
– Als er van andere omstandigheden sprake is dan overeengekomen, hebben wij het recht om af te zien van de montage en/of de prijzen aan te passen. Indien dit het geval is, zorgen wij er voor dat de opdrachtgever zo snel mogelijk wordt ingelicht.
– Montage op ongebruikelijke plekken zoals trappen, traphallen, hoge hallen en moeilijk bereikbare plaatsen etcetera: het is te allen tijde aan de monteurs die een beoordeling maken of er speciale voorzieningen nodig zijn. Wij houden ons het recht voor om prijzen aan te passen of werkzaamheden niet uit te voeren.

Afspraak maken? Neem contact op voor een afspraak of voor meer informatie over de montage en ophangsystemen en andere mogelijkheden. Bellen kan op het nummer 010-4760630. U kunt ons ook bereiken via de contactpagina op deze site.