Over art3000 Lijstenmakerij

Lijstenmakerij art3000 uw online lijstenmakerij voor zelf inlijsten of laten in lijsten
Lijsten makerij en kunsthandel online galerie:
Online lijstenatelier lijstenmakerij met inlijsten mogelijkheden of zelfinlijsten met wissellijsten, randloze lijsten, kliklijsten of lijsten op maat gemaakt, ook verkoop van schilderijen en kunst, spiegels en schilderij ophangsystemen en nog veel meer.
Om onze klanten het beste van dienst te kunnen zijn en wachttijden voor u en ons te verminderen werken wij alleen op afspraak 24/7, zo kunnen we u en uw wensen alle aandacht geven die het verdient.

De online Lijstenmakerij webshop en geopend: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Openingstijden Atelier en art3000 Lijstenmakerij Rotterdam:

maandag op afspraak
dinsdag op afspraak
donderdag op afspraak
vrijdag op afspraak
zaterdag op afspraak
zondag op afspraak

Contact gegevens adres:

Onze hoofd- en tevens contactlocatie is te vinden in het gezellige Rotterdam West tegen Rotterdam Delfshaven aan hier vindt u onze lijstenmakerij op:

Bedrijfsnaam: AHB/art3000 Lijstenmakerij Rotterdam Adres: Nieuwe Binnenweg 355-C Postcode en Plaats: 3023 EJ ROTTERDAM Telefoon: 010-4760630 Fax: 084-7454357

Voor het maken van een afspraak kunt u ons mailen & bellen. Wij zijn uitsluitend op afspraak te bezoeken (24/7).( Dit geldt ook voor het ophalen en brengen van bestellingen! )

Let op: In deze wijk is het overal betaald parkeren (ook 06-parkeren), en er wordt ook frequent op gecontroleerd! Schuin aan de overzijde van het pand is een parkeergarage gevestigd. Via het openbaar vervoer (tram lijn 4 vanaf CS of metro station Coolhaven) is het Lijstenatelier en art3000 Lijstenmakerij Rotterdam heel goed te bereiken. Wij zijn dus een Rotterdamse lijstenmaker maar wij leveren door heel Nederland en België. Leveringen in de rest van Europa zijn bespreekbaar. Meer contact-informatie is te vinden op onze contact-pagina.

Vragen, een speciaal verzoek? Wij informeren u graag mail of bel ons even 010-4760630

Wij leveren in Nederland en België voor België Tel: 00 31-10-4760630 Ook online verkoop levering o.a. per post en pakketdienst.

Wat kunt u vinden bij ons:
Zie onze producten: Alle producten
Trefwoorden zijn:

Lijstenmakerij Lijstenmaker lijstenwinkel, inlijsten, Lijstenatelier, wissellijsten, aluminium foto lijsten, schilderij ophangsystemen, ophangsysteem, fotolijst, fotolijstjes, fotolijsten, passepartouts, passepartout, passe-partout, Passe-partouts, fotolijsten, fotolijst, fotolijstjes, randlosse lijsten, kliklijsten, spiegels, spiegel, zelf inlijsten